Patinatge artistic
Primer Campionat d’Espanya de Laia Ruiz en categoria Júnior
La patinadora del CP Manlleu Laia Ruiz va participar del 29 de maig a l’1 de juny al XXVII campionat d'Espanya categoria júnior-sénior a Bilbao. Laia Ruiz, que participava per primera vegada en un campionat d'aquest nivell, va fer un bon campionat tot i cometre alguns errors. El resutat final va ser la 25ena plaça final.
Patinatge artistic
Mireia Casas al Campionat de Barcelona Cadet B
Durant tot el cap de setmana passat es va celebrar una nova edició del Campionat de Barcelona a Lliçà de Vall. La patinadora del CP Manlleu Mireia Casas va portar a pista el dissabte un correcte disc curt i el diumenge va ser el torn del disc llarg. Amb aquest campionat la Mireia acaba la temporada d'enguany.
Patinatge artistic
Sis patinadores participen a la semifinal dels Interclubs
Aquest passat dissabte es van celebrar les semifinals dels Interclubs a la població de Bigues i Riells. Sis patinadores del nostre club hi van participar en diferents categories amb els seus respectius balls individuals. Cal destacar la segona posició d’Efia Opoku en categoria iniciació D major que la classifica per la final.
Patinatge artistic
Noa Hernandez participa al Campionat de Barcelona Juvenil A
Aquest cap de setmana es va celebrar una nova edició del Campionat de Barcelona cadet-juvenil a la població de Sant Vicenç de Montalt. Va ser la primera vegada que Noa Hernández, del CP Manlleu, participava en un campionat de categoria nacional.En aquesta ocasió va competir amb 32 patinadores més. Dissabte va posar a pista el disc curt on va cometre alguns errors degut als nervis del seu debut, però...
Patinatge artistic
Tres podis a la semifinal interclubs
Aquest diumenge al matí es van celebrar les semifinals dels interclubs de figures obligatòries a Viladecans amb un total de 8 patinadores del nostre club en diverses categories d'Iniciació. Noa Panzuela en Iniciació B menor va ser tercera i Ainhoa Garrote i Alba Campdelacreu van quedar primera i segona respectivament en iniciació C majors. Aquestes patinadores es classifiquen per a la final dels interclubs...