Victòria contra el Cerdanyola per mantenir la lluita pel títol (3-8)
Notícies (06/04/2019)
Victòria contra el Cerdanyola per mantenir la lluita pel títol (3-8) El Manlleu va superar un partit complicat a la pista del Cerdanyola per 3 gols a 8. Les locals van reaccionar davant l’empenta inicial manlleuenca, però van cedir definitivament a la segona part.

Les manlleuenques es van avançar als primers minuts de partit amb dos gol de Maria Díez, el primer quan el Cerdanyola estava en inferioritat. Teresa Bernadas va ampliar el resultat amb el tercer a l’equador del primer temps. El Cerdanyola es va reenganxar al matx poc després amb un gol de Gemma Solé i un altre de Txell Gimeno.

A la segona part, el Manlleu va esvair dubtes sobre la remuntada local amb un gol de Díez i un altre d’Anna Casarramona. La manlleuenca va fer el 2 a 6 a falta de tres minuts pel final. Solé va marcar el tercer pel Cerdanyola amb una falta directa i Casarramona va sentenciar amb dos gols més instants després.
El Manlleu es col·loca segon en solitari amb 49 punts i jugarà aquest diumenge, a les 17:30 h a casa contra el Reus Deportiu per seguir viu en la lluita per l’OK Lliga Femenina.