Laia Ruiz es classifica pels Campionats d´Espanya
Patinatge artistic (25/04/2019)
Laia Ruiz es classifica pels Campionats d´Espanya La patinadora Laia Ruiz va participar durant la Setmana Santa als seus segons Campionats de Catalunya consecutius, aquesta vegada al Campionat de Catalunya categoria junior-senior de Santa Cristina d'Aro i va obtenir una setena posició que la classifica pels Campionats d'Espanya.

Després dels entrenaments oficials del dijous, el dissabte va començar el campionat amb el disc curt. Ruiz va sortir en segona posició i després d'executar un bon disc va quedar en la desena posició provisional. Diumenge va ser el torn del disc llarg, la patinadora manlleuenca va patinar en el penúltim grup, on competeixen les millors patinadores del campionat. Després de realitzar un ball tècnicament molt bo i emotiu va pujar tres posicions per arribar a la setena posició final.

Les set primeres classificades tenen plaça directa al Campionat d'Espanya, una fita que suposarà la primera representació del club en aquesta competició. Aquest Campionat és el primer que es puntua amb el nou sistema de puntuació Rollart, fent que sigui més objectiu i artístic. Li desitgem molta sort pels Campionats d'Espanya que es faran a finals de maig a Bilbao.