Roc Pujadas, Oriol Ramírez i Dídac Alonso disputaran els World Roller Games
Notícies (30/05/2019)
Roc Pujadas, Oriol Ramírez i Dídac Alonso disputaran els World Roller Games Roc Pujadas, Oriol Ramírez i Dídac Alonso han estat convocats pel seleccionador Sergi Macià per disputar els World Roller Games amb la selecció espanyola sub 19. Amb tres jugadors, el CP Manlleu és el que més jugadors aporta a la convocatòria.

Aquest fet dóna més valor encara al treball fet a la base manlleuenca, que ha coronat enguany tres equips com a campions d’Espanya. Precisament, en Roc, l’Oriol i en Dídac són tres dels jugadors que es van proclamar campions estatals amb el júnior. Els manlleuencs disputaran la competició del 29 de juny fins al 5 de juliol a Vilanova i la Geltrú. El combinat espanyol està al grup B amb Argentina, Suïssa i Xile.

No seran els únics representants del CP Manlleu als World Roller Games, perquè algunes jugadores del primer equip femení també aniran convocades amb la selecció absoluta per la d’aquest esdeveniment, el més important del món del patinatge i que reuneix totes les seves disciplines.