El capità Lluís Teixidó s'acomiada de l'hoquei
Notícies (13/05/2015)
El capità Lluís Teixidó s'acomiada de l'hoquei El capità del Club Patí Manlleu i veterà jugador d'hoquei patins, Lluís Teixidó, ha anunciat oficialment la seva retirada del món de l'hoquei patins en una emocionant roda de premsa aquest dimarts al vespre al Pavelló Municipal de Manlleu. Tots els jugadors del primer equip, familiars i un centenar de persones vinculades al club han omplert a vessar la sala de premsa habilitada per l'acte.

En el seu comiat, Lluís Teixidó ha tingut un record per a tots els clubs, federacions i persones amb qui s'ha relacionat al llarg de la seva trajectòria. Ha destacat especialment la relació que s'ha establert amb el primer equip d'OK Lliga d'aquesta temporada a Manlleu, així com el seu pas per Voltregà, de qui ha dit que 'és el club que porto al cor'. També ha mencionat els moments que ha compartit amb el seu germà Santi Teixidó i l'estreta amistat amb el jugador de Sant Hipòlit, Petxi Armengol (també present a l'acte).

Al final, Teixidó ha rebut una llarga ovació i s'ha acomiadat un per un de tots els jugadors amb qui ha compartit vestuari aquesta temporada i d'amics del món de l'hoquei que no s'han volgut perdre un acte tan especial.

Lluís Teixidó és un històric de l'hoquei patins que acumula gairebé 900 partits a l'OK Lliga. A banda d'aquests dos últims anys a Manlleu, ha estat internacional amb les seleccions catalana i espanyola, i ha passat per clubs de màxim nivell, com el FC Barcelona, el Reus Deportiu o el CP Voltregà, entre d'altres.

(Imatge: un moment de la roda de premsa, amb Lluís Teixidó i el president del CP Manlleu, Òscar Autet // Cristina Arisa)